MINI Most

MINI MOST.

FELVILLANYOZÓ KALANDOK.

AZONNAL ELÉRHETŐ TELJESEN ELEKTROMOS MINI MODELLEK.

MINI Electric

A kedvező árú, rövid időn belül átvehető, stílusos MINI modellek között villámgyorsan megtalálhatod álmaid elektromos MINI-jét.

Betöltés...

A kedvezményes ár nem tartalmazza a forgalomba helyezés költségeit. A regisztrációs adó összege a [AJÁNLATKÉRÉS] gomb megnyomása után megjelenő részletes adatok között olvasható.

A felszereltségre és az egyes csomagokra vonatkozó információk a gyártás időpontjában kerültek meghatározásra. Ennek megfelelően az egyes csomagok hatálya, köre és tartalma eltérhet az aktuálisan meghatározottaktól. A részletekért, kérjük, érdeklődj hivatalos MINI Márkakereskedődnél.

Az árak tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, a részletekért kérjük forduljon márkakereskedéseink egyikéhez! A kedvezményes árak a készlet erejéig vagy az akció visszavonásáig, 2024 évben történő forgalomba helyezés esetén érvényesek.

A képek illusztrációk, a részletekért, kérjük forduljon márkakereskedéseink egyikéhez! Az ajánlat a készlet erejéig vagy az akció visszavonásáig, 2024 évben történő forgalomba helyezés esetén érvényesek.

MINI Cooper SE Countryman ALL4 – MINI John Cooper Works Countryman ALL4 átlagfogyasztás: 2,1-2,3–7,4 l/100 km. CO2-kibocsátás: 49-52–169 g/km.

A fogyasztásra és CO₂-kibocsátásra vonatkozó adatok a kerék- és a gumiabroncs-méret függvényében változhatnak.

Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, illetve a következő postacímen megrendelhető brosúrából kaphat: Deutsche Automobil Treuhand GmbH Helmuth-Hirth-Str. 1 73760 Ostfildern, Németország.

A motorok megfelelnek az EU6 károsanyag-kibocsátási norma előírásainak. A fogyasztás meghatározása az ECE vezetési ciklus (93/116/EC) alapján történt, amely kb. egyharmad városban és kétharmad városon kívül vezetett részből áll. A fogyasztás mellett a CO₂-kibocsátás mérése is megtörtént. A feltüntetett fogyasztási értékek az alapfelszereltségű járművekre vonatkoznak. A kiegészítő felszerelések (például szélesebb gumiabroncsok) jelentős mértékben befolyásolhatják a fogyasztást.

A feltüntetett adatok a magyarországi piacra szállított járművekre vonatkoznak. Az illusztrációkban szereplő modellek opcionálisan rendelhető felszereléseket tartalmazhatnak, amelyek nem részei az alapfelszereltségnek. A különböző piacokon eltérések fordulhatnak elő az adott modellváltozatok, valamint az alap- és a kiegészítő felszereltségek tekintetében. További információért kérjük, forduljon hivatalos MINI Márkakereskedőjéhez. A változtatások lehetősége fenntartva. A weboldalon szereplő felszereltségek nem piac-specifikusak.

A MINI 95 RON üzemanyag használatát javasolja. Ólommentes RON 91, illetve magasabb oktánszámú, maximum 10 százalék etanol tartalmú (E10) üzemanyag használata engedélyezett. Az itt feltüntetett fogyasztási adatok RON 98 üzemanyag használata esetén érvényesek.